Sponsoren
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Wichert
22 Maart 2012 | Nederland, Nieuwegein
Inmiddels zijn we alweer een week verder, het was niet mijn beste week van de laatste maanden,
ik had meer last van bijwerkingen van de chemo van vrijdag dan ik normaliter had. Ik heb me tot vandaag erg naar gevoeld was misselijk en erg moe,ook had ik erg veel last van tintelingen en last van kou (als ik wat uit de koelkast moet pakken)
Dus jullie zullen wel begrijpen dat ik vanaf donderdag niet gefietst heb, Wichert heeft in het weekend trouwens 2 tochten van 75km gefietst, hij is conditioneel klaar voor onze tocht denk ik.
Hij gaat dan ook dit weekend lekker golfen op Ameland. Wichert geniet er maar lekker van, als we onderweg zijn kun je zeker 3 weken niet golfen, trouwens over 5 weken hebben we volgens de planning de hele dag langs de rijn gefietst.
Ik heb ook nog goed nieuws te melden Anja is druk bezig om mijn toiletartikelen bij elkaar te verzamelen en had hele goeie zonnebrandcrème en lippencréme (die hoef je maar een keer per dag op te doen) besteld bij haar schoonheidsspecialiste die is ze deze week gaan ophalen en tot mijn verbazing wilde zij dat niet betaald hebben zij wilde dit bijdragen aan mijn reis. Geweldig bij deze heel hartelijk bedankt.
En tot mijn verbazing kreeg ik van onze jongste zoon Brian vandaag een I pot Nano cadeau voor onderweg, hij is hem nu met muziek aan het uploaden. Brian heel erg bedankt.
En vorige week bracht Wichert een fietsshirt met opschrift Italia voor me mee,hij heeft hetzelfde shirt, nou ja een maat kleiner dan, dit gaan wij als wij onderweg zijn in Italië natuurlijk aandoen.
Ik heb de foto bijgevoegd, nog een beetje trainen en ik hoef mijn buik niet meer in te houden.
Ik hoop vanaf morgen mij weer op het fietsen te kunnen storten, aan het weer zal het niet liggen als dat onderweg zo is als het vandaag was hebben we niets te klagen.
Tot de volgende keer Jos
Tot de volgende keer Jos
22 Maart 2012 - 20:06
Wichert:
Heb je een kussen onder dat shirt gedaan ? :-)
23 Maart 2012 - 08:21
Jan Janszen:
hallo fiets maatjes,
Het leven van een profie gaat nu een maal niet over rozen,komt weleens een fout roosje tussen.Maarmet al die zorgen om je heen,komt het goed.(tassen genoeg om al het gekregene mee te nemen?
Jos hebben jullie al contact met Rome omdat jullie zulk mooi weer treffen met trainen.Succes.We gaan er voor! Groetjes Jan -
23 Maart 2012 - 12:23
Erna:
Nou Jos jou tijd komt ook wel weer dat je een maatje kleiner aankan en joh wat maakt het uit Anja houd zo ook wel van je. Ga nou eerst maar weer proberen je bij elkaar te rapen zodat je weer op je fiets kan gaan zitten. O bdw je ziet er stoer uit in dat t-shirt. Geniet nu maar van het mooie weer en dat je je weer een beetje goed gat voelen. Ik mocht dit eronder schrijven van Anja een hele dikke kus van Erna -
23 Maart 2012 - 19:38
Tante Til:
Jos ik volg je op de voet, je ziet er geweldig uit, je bent niet veel veranderd, we hebben elkaar vele jaren niet gezien,maar ik vind dit geweldig, wij reizen straks in gedachten met je mee.
lieve groetjes, ook voor Anja -
06 April 2012 - 12:43