Spannend
Door: Wichert
Blijf op de hoogte en volg Wichert
01 April 2012 | Nederland, Houten
Morgen een spannende dag, Jos krijgt de uitslag van MRI en CT scan. Maar wat de uitkomst ook mogen zijn, WE GAAN NAAR ROME !! Dat hebben we afgelopen vrijdag tijdens een trainingsritje van 70 kilometer afgesproken.
Het is trouwens onbegrijpelijk dat Jos na 6 chemo’s (‘s morgens had hij nog de laatste pillen genomen) gewoon 70 kilometer fietst. Ik had deze keer “op gevoel” de route uitgezet maar Jos kan het natuurlijk niet nalaten wat te programmeren.
In goed overleg zijn we eerst 30 kilometer tegen de wind in geploeterd, Nieuwegein, Harmelen Kockengen. Waarna we met halve wind naar Breukelen fietsten. Met de wind in de rug en een tussenstop in Maarsen waren we snel weer in Houten en Nieuwegein.
Nog iets meer dan 3 weken, drukke weken kan ik wel zeggen. Dus daarom heb ik ook nog een lekker tochtje gemaakt. Onderweg kwam ik in de buurt van Weesp Sluis ‘t Hemeltje tegen. Zo voelde ik me daar ook even, koud maar in een heerlijk hemels zonnetje.
Wichert Sinke
Wichert Sinke
01 April 2012 - 16:08
Jan Janszen:
HALLO kranige mannentjes!Wederom een goede trainings stage achter de rug.Nu morgen nog goede berichten en dan kunnen die laatste 3 weken nog heel wat kilometers opleveren.Wichert leuk om nu een mailtje van jou te ontvangen.Hoop je voor het vertrek ook eens te ontmoeten.Allen sterkte en tot de volgende keer.Jan -
01 April 2012 - 16:26
Jantine En Stefano:
Een trainingsritje van 70 km!wauw
We hopen op een goede uitslag voor morgen!
Alvast heel veel succes met de voorbereidingen.
Auguri!
liefs ,
Jantine en Stefano
01 April 2012 - 19:13
Sandra En Willem:
Morgen zijn we in gedachten bij jullie! xx
02 April 2012 - 08:30
Erna:
Jos wat spannend deze dag, maar we gaan toch van het goede uit. Het is wel spannend dat jullie over 3 weken vertrekken en wat goed van je dat je 70 km fietst. Ik doe het je niet na. Kus erna