De eerste gezamenlijke training
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Wichert
04 Maart 2012 | Nederland, Nieuwegein
Op zondagmorgen 10 uur hadden Wichert en ik onze eerste afspraak om samen een stukje te fietsen.
Eerst hebben we nog de nieuwe pedalen met clicksysteem op Wichert's fiets gemonteerd. En nadat
we de koffie opgedronken hadden konden we eindelijk starten, Ik had alvast een route uitgezet op
de gps van Nieuwegein via Fort Vechten naar Bunnik en via Houten terug naar Nieuwegein.
(ca 35km)
Wichert moest even een click maken met zijn nieuwe pedalen, en daarna konden we starten, het
ging prima het weer was lekker, een beetje fris maar deze keer was ik beter voorbereid, na advies
van Liesbeth heb ik toch maar een muts opgezet en daar was ik erg blij mee, niet dat die muts
meteen op de foto moet maar ik had in ieder geval geen koude oren.
We hebben lekker gefietst, in Bunnik hebben we een lekker kopje capuchino gedronken in het
wapen van Bunnik, om alvast aan Italiaanse sferen te wennen. Onze gemiddelde snelheid van 18km
per uur is perfect, nu alleen nog wat trainen op uithoudingsvermogen.
De afspraak voor de volgende training staat al. Wij hebben er zin in
(ca 35km)
meteen op de foto moet maar ik had in ieder geval geen koude oren.
per uur is perfect, nu alleen nog wat trainen op uithoudingsvermogen.
De afspraak voor de volgende training staat al. Wij hebben er zin in
04 Maart 2012 - 14:01
Liesbeth:
Staat goed Jos, die muts! Je ziet er in deze outfit sneller uit dan Wichert. Die ligt nu trouwens uitgeput op de bank. Zal dat van de fietstocht zijn of van de reis?
04 Maart 2012 - 17:46
Jan Janszen:
Geweldig kanjers om de zaak zo aan te pakken,had ook niet anders verwacht van een ex marinier.Alles via het krijgsboekje.Jos jij kan mij,maar hoop ook je maatje te ontmoeten voor jullie weggaan.
Succes en kijk weeruit naar het volgende verslag, groet en saluut
jan janszen -
04 Maart 2012 - 17:46
Willy:
Hi mannen, wat een goede actie! Heel veel succes met alle voorbereidings km's. Ik volg jullie.
Groetjes Willy -
04 Maart 2012 - 17:47
Willy:
en als de afstand groter wordt dan staat de koffie klaar in Aalsmeer. -
05 Maart 2012 - 14:53
Arend Jansen Van Jor:
Hallo Jos en Wichert jullie zijn goed bezig ,tranning loopt goed en ja alleen een Oud Marinier kan dit bedenken .
veel succses en haal de finish.
Groeten Arend ( man van Erna ) -
05 Maart 2012 - 22:31
Eva:
Wat fantastisch deze uitdaging! Ik wens jullie heel veel succes met de voorbereiding en zal de site met belangstelling in de gaten houden. En eens wat anders dan omgeving Utrecht? Een trainingsrondje in Noord Holland misschien een alternatief? Koffie staat hier ook klaar!