10-03-2012 - Reisverslag uit Nieuwegein, Nederland van Wichert Sinke - WaarBenJij.nu 10-03-2012 - Reisverslag uit Nieuwegein, Nederland van Wichert Sinke - WaarBenJij.nu

10-03-2012

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Wichert

10 Maart 2012 | Nederland, Nieuwegein

Vandaag hebben we weer een stukje gefietst, Wichert en ik hadden om 1 uur afgesproken,
na het bekende ritueel van een bakje koffie drinken, gingen we goed gemutst op pad, nou ja goed gemutst ik had een muts op. Ik weet dat die muts mij niet flatteert maar daar zit ik niet mee, ik had tenminste geen koude oren.
Dit keer had ik een iets langere tocht uitgezet Nieuwegein, Bunnik, Zeist, Bosch en Duin De Bilt Fort Rhijnhouwen weer terug naar Fort Vechten en dan naar Houten cq Nieuwegein een tochtje van 45km weer 10 km verder dan vorige week, we moeten wel want over een goeie 6 weken gaan we al starten. Ook deze keer ging het weer prima hoewel we beiden de laatste 10 km onze benen begonnen te voelen, maar dat is een goed teken zullen we maar zeggen, dan groeien de spieren tenminste.
Ik had aan het einde wel last van mijn voeten, door de medicijn die ik 14 dagen na de chemo moet innemen 's morgens en 's avonds 3x 500mg Xeloda, Heb ik last van tintelingen pigment verplaatsing aan handen en voeten en velloslating aan mijn voeten.
Toen ik dan ook mijn sokken uitdeed vielen de velletjes uit mijn sok.
Gelukkig ben ik vanaf vrijdagmorgen medicijnvrij tot de volgende chemo as. Vrijdag
als het goed is is dit voorlopig de laatste, dan weer 2 weken xeloda en 3 weken later gaan we al.
Maar komende week wordt het mooi weer en we hebben voor woensdag een nieuwe afspraak staan voor de volgende tocht.
Ik wil jullie de foto van mijn muts niet onthouden en voeg hem dan ook maar bij dit verhaal, evenals een kaartje van de route die we gefietst hebben. Groetjes aan iedereen en bedankt voor de leuke opmerkingen op de site.

Jos

• 11 Maart 2012 - 09:45

Daisy:

Wat een heerlijke foto Jos! You are Sexy, And you know it!!!

• 11 Maart 2012 - 14:45

Agnes:

Ha Jos, volgende week wordt het weer zonniger en warmer zodat die "prachtie" muts waarschijnlijk niet meer op hoeft. De lente gaat beginnen. Gelukkig nog maar 1 kuur a.s. vrijdag. Ik zie Anja en jou maandag. tot dan.

• 11 Maart 2012 - 15:21

Elly Zandbergen:

Man met muts heb ik al jaren ;-)
    Kaal bolletje dus in de winter altijd koud.Staat best lief hoor,dat mutsje van jou.Stoere tocht,gisteren.Het weer was vandaag beter geweest voor jou.Wie weet heb je woensdag meer geluk.Zal voor je duimen.

• 11 Maart 2012 - 19:39

Wichert:

Ik hoop niet dat Jos die muts meeneemt naar Rome. :-)

• 12 Maart 2012 - 08:38

Erik :

Jos,

Petje af !!

• 12 Maart 2012 - 11:11

Erna Jansen Van Jork:

Mooie muts! Wel wat gezelliger kijken erbij he??
    Wilde mijn naam neerzetten, maar past niet! Erna Jansen van Jorksveld - van der Veer hahaha!

• 12 Maart 2012 - 18:24

John:

Jos, volgens mij als je die muts nog iets meer over je hoofd trekt dan zie je veel beter er uit, begrijp je wel. Trouwens Wichert heeft gelijk, iedereen heeft hem op in Roma.

• 13 Maart 2012 - 15:01

Tamara:

He jos die muts staat je goed ga jullie zeker volgen en je weet het he de koffie staat klaar

• 13 Maart 2012 - 20:39

Ome Jan Entante Til:

nou Jos die muts staat je zo gek nog niet,maar ik denk niet dat je hem straks nodig hebt, want je gaat het goede weer tegemoet.maar in iedergeval veel succes op jullie reis.
    lieve groetjes van de twee oudjes