De Koni testbaan, - Reisverslag uit Nierstein, Duitsland van Wichert Sinke - WaarBenJij.nu De Koni testbaan, - Reisverslag uit Nierstein, Duitsland van Wichert Sinke - WaarBenJij.nu

De Koni testbaan,

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Wichert

28 April 2012 | Duitsland, Nierstein

Subtitel: NOT Ortlieb fietstassen bidon houder proof

Vanmorgen zijn we om 8.30 uur uit ons hotel in Rhens vertrokken, ik ben al lang niet meer zo vroeg naar bed geweest als de laatste 2 dagen. Ik lag er al om 10.00 uur in. Maar schijnbaar had ik het nodig want gisteren was mijn accu helemaal leeg.

Na wat voedingadviezen van Wichert heb ik vanmorgen yoghurt en bruine boterhammen en bananen bij het ontbijtbuffet ingeslagen en vandaag ging het inderdaad beter.

We hebben een fantastische fietsdag gehad, ’s morgens bij ons vertrek zag het erg betrokken uit maar het werd met het uur warmer en nu zitten we met verbrande armen en benen op een terras.

Vanmorgen zijn we prima gestart het tempo lag erg hoog en alles ging voortvarend, tot we op een enorm slecht fietspad terecht kwamen, binnen een uur verloor ik 2 bidons, Wichert heeft de eerste meteen totaal los gereden dus die was niet meer te redden de tweede heb ik nooit meer gezien na onze middag pauze. Vandaar de Koni testbaan. (allen voor Jos, is een schokbreker)

We hebben ook nog een uur achter een paar Duitse mountain bikers gereden, eerst lagen we een flink stuk achter die gasten, maar ik moest van Wichert in zijn slipstream gaan rijden en meteen vloog ons tempo omhoog van 18 naar 24 km per uur. Even voor de duidelijkheid die Duitsers hadden geen bepakking en wij toch gauw een kilo of 20. Om ze nog even te plagen zijn we er toen nog zeker 3 kwartier achter blijven hangen, en hoezeer zij ook hun best deden wij bleven volgen, dat is pas goed voor het moraal, morgen weer een mooie dag in het vooruitzicht.

Wichert voegt nog even de statistieken toe, maar ik moet nu ophouden want mijn biefstuk komt eraan.

Tot de volgende keer

Erik K:

300 Gr. verloren ?? Meer dan gisteren Superpelgrims

• 28 April 2012 - 18:38

Giacomo En Annemieke:

Zo te zien gaat het jullie goed af ! Morgen weer in de slipstream van een groep duitsers ! Ha ha gek maken die gasten. Succes !

• 28 April 2012 - 18:48

Marion Verhoef:

Mannen, ik kijk nu al elke avond naar jullie verslag uit. Geweldig om het op afstand mee te beleven. Geniet vanavond van de verdiende rust en ga zo door. Liefs, Marion

• 28 April 2012 - 19:03

Pa En Ma Van Bruggen:

Beste Jos en Wichert,
    We hebben bewondering voor de reis die jullie aan het maken zijn.We wensen jullie veel voorspoed en mooi weer.
    We bidden voor een veilige thuiskomst.
    Groetjes van Pap en Mam.

• 28 April 2012 - 19:13

Dorien:

Zo Jos je armen zijn goed verkleurd zeg :) Goed insmeren hoor! Mooie foto wat een vrijheid heerlijk om daar te fietsen!

Liefs!

• 28 April 2012 - 19:19

Hans:

Kerels houdt de moet er in!!! Maar dat zal wel gaan lukken.
    Tot morgen maar weer.

• 28 April 2012 - 19:21

Marloes:

Hey Jos!

Fijn dat jullie een fijne fietsdag hebben gehad! Leuk die foto's erbij!

Jullie zijn goed bezig!
    Hopelijk blijft t weer jullie meezitten en volgen er meer van dit soort fantastische fietsdagen!

Hou je taai!

Liefs Marloes, en ook namens Leentje :)

• 28 April 2012 - 20:23

Stefano En Jantine:

Wat leuk dat jullie iedere dag schrijven.
    Heel veel succes en doe voorzichtig !

• 28 April 2012 - 21:05

Jan Janszen:

Heb bij thuiskomst gauw weer de cp aangezet,benieuwd hoe de dag op de fiets verlopen was.Echt Hollands geen krimp aan die Duitsers geven en gewoon volgen,knap gedaan.Het resultaat van de rit straalt uit jullie verslag.Als je het leest proef je dat het lekker gaat,met een bidonnetje meer of minder maakt niet uit.Kerels goede nacht,een fijne dag en kijk weer uit naar het volgende verslag.Het gaat jullie goed.vgr Jan

• 29 April 2012 - 10:18

Anita Bachaus:

Het is geweldig wat jullie doen....
    en heel fijn dat wij jullie op de voet kunnen volgen,
    SUCCES....

• 29 April 2012 - 11:47

Miranda:

Goed bezig mannen!!
    Zo te lezen hebben jullie het goed naar je zin en wat een statistieken!!
    Geweldig!

Liefs Miranda

• 29 April 2012 - 14:43

Peter:

Nog geen kampioen wel gewonnen van twente Dan maar aanstaande woensdag thuis tegen vvv venlo groetjes

• 29 April 2012 - 15:31

Guido:

Wichert en Jos, Wens jullie een goede reis om een mooie kaars op te steken in Rome. Heel veel bewondering !
    Sterkte.
    Guido

• 01 Mei 2012 - 11:12

Daisy Mimpen:

Leuk om jullie te volgen, leuke foto van jou Jos! You are sexy, and you know it haha...