Zondags dienst
Door: Wichert
Blijf op de hoogte en volg Wichert
29 April 2012 | Duitsland, Heidelberg
Rhein Hotel zum empfehlen !! Prima hotel, zeer gastvrij en heerlijk asperges (zie foto). Het eten en drinken was alleen duurder dan het slapen. Slapen was niet duur :-)
Al na 1 km moesten we met de veerpont over. Maar die kwam pas over een half uur dus hebben we de Jos Reitsma route genomen (Rietsma is de schrijver van de route Nederland – Rome). Dat was wel even werken over een 11 km lang bospas (zie foto) maar uiteindelijk vonden we de tweede veerpond (zie foto).
Na ruim twee uur de eerste stop waar Jos zich de yoghurt liet smaken. (nieuwe voeding consulent) Net voor de stop vonden we een rust moment in de kerk van Langwaden. (zie foto) Kaarsen gebrand en ons pad vervolgd, naar Rome.
Rond 12:30 vonden we een heerlijk picknick plek (zie foto) waar we een half uur hebben gerust om de laatste etappe van de dag te starten, met eindpunt Heidelberg. (zie foto).
We waren net te laat voor de finish van de halve marathon van Heidelberg. Jammer want ik had van Jos mee moeten doen maar mocht mijn loopschoenen niet mee nemen.
Na koffie met taart(zie foto) met volle bepakking door die Altstadt gereden op zoek naar hotel. Na wat heen en weer gereden te hebben een prima hotel gevonden.
Weer zelfde ritueel, wassen, douchen en rusten. Ik ben nog even de Altstadt ingereden voor een biertje en wat cultuur. Daarna ook een uurtje bij geslapen.
Weer een goede dag achter de rust, zondag dienst dus een 100 km vandaag.
Vanavond lekker gegeten, pasta en biefstuk en klaar voor de dag van morgen.
Vertrek: 09:30
Aankomst` 14:30
Fiets tijd 04.38
Kilometers 81,5
Gemiddeld 17,5
Totaal gefietst 382,7 gemiddelde 17,3
Weer een goede dag achter de rust, zondag dienst dus een 100 km vandaag.
Vanavond lekker gegeten, pasta en biefstuk en klaar voor de dag van morgen.
Vertrek: 09:30
Aankomst` 14:30
Fiets tijd 04.38
Kilometers 81,5
Gemiddeld 17,5
Totaal gefietst 382,7 gemiddelde 17,3
29 April 2012 - 19:30
Marloes:
Fijn dat ook deze dag weer goed verlopen is! Leuk de foto's er steeds bij! goed bezig hoor!!
Wens jullie een fijne nachtrust toe, en alvast weer veel suc6 voor morgen!
Toi Toi Toi!
Liefs Marloes -
29 April 2012 - 19:38
Wim En Tiny Ries:
Hoi Jos en Wichert,
Iedere avond zit ik te popelen om het reisverslag te kunnen lezen en ik zie aan de foto's vooral die van Wichert,dat jullie vandaag moesten afzien.....!Wat zijn jullie al ver,zeg!Mijn paterKarel kaars brand iedere dag !Goede reis verder en ik blijf jullie volgen
Liefs en een dikke kus! -
29 April 2012 - 20:15
Marion V.:
Mannen, al een heel eind op weg! Goed, zeg. Mooie stad is Heidelberg. Morgen succes bij het volgende traject! -
29 April 2012 - 20:28
Tante Til:
Wat fijn om iederedag jullie verslag tevolgen,Heidelberg is al een heel eind bij ons vandaan, veel succes op de volgende etappe, tot morgen. -
29 April 2012 - 20:45
Erik K:
Lijkt me een prachtig kerkje ! Nog gezongen met z'n tweeën op de dag des heren ? Wich wat zie er goed uit op die foto !! (geen geintje)
29 April 2012 - 21:14
Tonny De Vaan:
Nou mannen, volgens mij gaat het prima met de reis. Als ik jullie dagafstanden zie, dan ben ik diep onder de indruk. Wel leuk om jullie verslagen te lezen. Geeft mij een boel informatie over wat me te wachten staat. Ja, ik heb ook voor de Reitsma route gekozen en vertrek a.s. woensdag vanuit Druten. Wanneer ik na Roermond de grens passer, zijn jullie waarschijnlijk al zowat in Bregenz. Een niet te overbruggen afstand, maar misschien dat we elkaar later nog ontmoeten, je weet het maar nooit. ik zal in ieder geval jullie blijven volgen.
Zet hem op mannen en een goede reis verder.....
Tonny -
30 April 2012 - 07:03
Hisko:
Hoi hoi,
Super leuk die verslagen.
Tegen wind, Duitsers afrijden super.
Ik kijk uit naar jullie berg etappes,.
Ha Ha Succes, Goed bezig.... :o)))