Avonsdmaal
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Wichert
05 Mei 2012 | Italië, Morter
Even een nagekomen bericht zoals jullie al van Wichert hebben vernomen was zijn start vanmorgen niet zoals hij dat graag heeft. Geen muesli geen krenten geen cappuccino kortom geen goede start. Maar, dat heeft hij vanavond ruimschoots goedgemaakt.
Als voorgerecht twee ons parmaham met meloen diverse groenten, etc als hoofdgerecht drie stukken kalfsvlees spaghetti parelhoen en de rest weet ik niet meer, ikzelf heb me ook tegoed gedaan, maar ik heb last van mijn korte termijngeheugen maar om een lang verhaal kort te maken we hebben genoten. Kijk maar naar de foto"s
Groetjes van Jos
En bedankt voor al jullie reacties, als niemand het ziet als ik aan het fietsen ben wordt ik er best eens emotioneel van blijf vooral reageren. À domani
Groetjes van Jos